Om os

Square Burger historien begyndte i 2017, da Magdalena åbnede hendes første Food Truck på Christianshavn. Målet var helt enkelt at levere lækkert hjemmelavet mad & desserter, lavet af de bedste råvarer, til Københavnere -og det mål står fast, da det har vist sig at virke over evne i lyset af efterspørgelsen er konstant stigende. Husk på, at der er ingen sandere kærlighed end kærlighed til mad -og når du først har sat tænderne i Magdalenas hjemmelavede delikatesser, så kommer du igen.

The Boss Lady

Jeg kan vældig godt lide at lave mad og allermest holder jeg faktisk af at lave gode lækre og enkle retter, som ikke tager alverdens tid at tilberede – men som smager fantastisk og bringer et smil på folks læber. Dette er, kort og godt, hvad der ligger til grund for at jeg åbnede Square Burger.


Square Burgers mission er at skabe glæde med kvalitetsmad, og konceptet er helt enkelt, god hjemmelavet mad der er tilberedt af de bedste friske råvarer – bemærk venligst, at vi tilbyder Glutenfri, Laktosefri og Veganske retter. Vi serverer et bredt udvalg af Burgere, Toast, Cowboy Toast, Pommes frites og et hav af hjemmelavede dips – bl.a. Aioli med inspiration fra den spanske sydkyst. Vi tilbyder også delikate hjemmelavede desserter, hvilket inkluderer Malles Cookies med lækkert fyld og Chokolade Mousse i flere forskellige smagsvarianter, og til desserten tilbyder vi Cappuccino, Cafe Latte etc. lavet af de bedste spanske bønner, vi glæder os til at se dig.
KØD BURGERE

Kæmpe udvalg af saftige Burgere lavet af frisk hakket Sashi kød og friske råvarer

SE HELE MENU


KYLLING BURGERE

Saftige Kylligeburgere med hjemmelavede Kyllinge Deller eller Paneret Kylling Filet

SE HELE MENU


VEGAN BURGERE

100% Veganske Burgere med Beyond Meat, hjemmelavede dressinger og friske råvarer

SE HELE MENU

NYHED

SPICY
BURGER

Brioche Bolle, Bøf(130g), Gouda Ost, Lollo Rossa Salat, Hjemmesyltede Rødløg, Jalapeno & Chilimayo


BESTIL TAKE-AWAY


RIGTIG GODE

SPRØDE
STEAK FRIES

Steak Fries af bedste kvalitet med flere slags dip at vælge mellem, prøv hjemmelavet Aioli eller Mayonnaise, Chili Mayonnaise, Ketchup, Burger Dressing & Remoulade


BESTIL TAKE-AWAY


DELIKAT

OND CHEESE
BURGER

Brioche Bolle, Bøf(130g), Gouda Ost, Lollo Rossa Salat, Soltørrede Tomater, Hjemmesyltede Rødløg, Pickles, Mayo & Burger Dressing


BESTIL TAKE-AWAY

HJEMMELAVET

Vores Desserter

Vi går ikke på kompromis hvad kvalitet og smag angårVEGAN BURGER
GOURMET BURGERS
HJEMMELAVEDE COOKIES
HJEMMELAVEDE MILKSHAKES