Om os

Square Burger historien begyndte i 2017, da Magdalena åbnede hendes første Food Truck på Christianshavn. Square Burgers mission er simpel, at levere mad af kompromisløs kvalitet til attraktive priser -vi har altid fokus på de gode råvarer, og burgere hvor kvalitet og smag spiller hovedrollen elegant akkompagneret af sprøde steak fries og flere varianter af hjemmelavet dip. Nøgleord uanset om du vælger vores burgere, vores veganske burgere eller en delikat dessert er kompromisløs tilberedning, masser af smag, de allerbedste råvarer samt en behagelig service. For en god ordens skyld, bør vi nok advare om, at et besøg kan ændre dine kost-rutiner -maden er stærkt vanedannende.

Bemærk venligst, i tilfælde af du ikke orker at besøge os, at vi også tilbyder Take-Away og at du kan bestille direkte her på siden - blot klik på Take-Away i Menuen, god fornøjelse. :-)

The Boss Lady

“Jeg kan vældig godt lide at lave mad og allermest holder jeg faktisk af at lave gode lækre og enkle retter, som ikke tager alverdens tid at tilberede – men som smager fantastisk og bringer et smil på folks læber. Dette er, kort og godt, hvad der ligger til grund for at jeg åbnede Square Burger.“


Square Burger er 100% ejet af Magdalena og hendes madinspiration stammer fra hendes nordeuropæiske baggrund og hendes nærmest fanatiske kærlighed til gastronomi. Selv om hun ikke selv er veganer, er hendes tilgang til veganerkøkkenet aldeles original og innovativ og baseret på stærke og friske smagskombinationer -og når du først har sat tænderne i Magdalenas hjemmelavede delikatesser, så kommer du igen. I lyset af vi henvender os til kødspisere såvel som vegetarer og veganere, er det værd at nævne, at vi naturligvis tager hensyn til sidst nævnte, hvilket tydeligt er afspejlet i køkkenet med særskilte stegeplader til kødspiserne og veganerne.
KØD BURGERE

Kæmpe udvalg af saftige Burgere lavet af frisk hakket Sashi kød og friske råvarer

BESTIL TAKE-AWAY


KYLLING BURGERE

Saftige Kylligeburgere lavet af Paneret Kylling Filet

BESTIL TAKE-AWAY


VEGAN BURGERE

100% Veganske Burgere med Beyond Meat, hjemmelavede dressinger og friske råvarer

BESTIL TAKE-AWAY

NYHED

SPICY
BURGER

Brioche Bolle, Bøf(175g), Gouda Ost, Salat, Hjemmesyltede Rødløg, Jalapeños & Chilimayo


BESTIL TAKE-AWAY


RIGTIG GODE

SPRØDE
STEAK FRIES

Steak Fries af bedste kvalitet med flere slags dip at vælge mellem, prøv hjemmelavet Aioli eller Mayonnaise, Chili Mayonnaise, Ketchup, Burger Dressing & Remoulade


BESTIL TAKE-AWAY


DELIKAT

OND CHEESE
BURGER

Brioche Bolle, Bøf(175g), Gouda Ost, Salat, Tomater, Hjemmesyltede Rødløg, Pickles, Mayo & Burger Dressing


BESTIL TAKE-AWAY

100% HJEMMELAVET GUF

Få lidt inspiration

Vi går ikke på kompromis hvad kvalitet og smag angårVEGAN BURGER
GOURMET BURGERS
HJEMMELAVEDE COOKIES
TAKE-AWAY